Rendeld meg az animációdat

Edit Template

Mini csomag

 Ideális választás azoknak, akik szeretnének belekóstolni a szolgáltatásainkba. A csomag tartalmaz heti egy órás kreatív időt vagy Ai cheker idő, amely során ellenőrizzük és finomítjuk az AI által generált tartalmakat. Emellett egyéni grafikai idő is jár hozzá, amely során képi tartalmakat generálunk és módosítunk, például weboldal blogposztjaihoz vagy egyedi, kreatív képekhez.

Kreatív tartalom

Grafikai készítés

Kreatív időben generált képeket manuálisan tovább szerkesztjük, hogy az elvárásoknak és elképzeléseknek megfeleljenek. Ez lehet például a cég arculatának megfelelő képanyag, weboldal posztokhoz kapcsolódó képek vagy bármilyen vizuális tartalom, amely a cég mindennapi életét szolgálja.

AI cheker tartalom

Kreatív időben generált tartalmakat mélyítjük, ellenőrizzük és személyre szabjuk. Ebben az időszakban a tartalom minőségét és relevanciáját ellenőrizzük, hogy az elvárásoknak megfeleljen.

25 000

KARAKTER

15 DB SZERKESZTETT KÉP

4 DB SZERKESZTETT TARTALOM

Fizetendő összeg:

0 Ft

Tudj meg többet az animációs videók készítéséről.

Tanulj többet az animációs videok készítéséről. Nézd meg számodra mi a legmegfelelőbb választást, ha fejleszteni akarod vállalkozásodat egy animációs videóval. Iratkozz fel hirlevelünkre, hogy napra kész információkat kapjál az aktuális animációs trendekről  

1113 Budapest, Bartók Béla út 79. hello@crativespot.hu     +36704265124

Hasznos Információk

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

© 2024 Creativespot – Minden jog fenntartva!