Standard csomag

  Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik rendszeres tartalomfejlesztést terveznek, és pénzt szeretnének spórolni. Néhány példa arra, hogy miként használhatják ezt a csomagot: blogbejegyzések írására, weboldalak frissítésére, sociális média posztok létrehozására, hírlevelek írására és termékleírások elkészítésére. Ezek csak néhány példa, de az i tartalomgyártási csomag széleskörűen alkalmazható. 

Kreatív szövegírás

A kreatív szövegírás részében olyan tartalmakat hozunk létre, amelyek a megrendelő által előzetesen egyeztetett alapinformációkra épülnek. Ebben a csomagban akár huszonötezer karakterig is generálunk szöveges tartalmakat. Ez lehet például termékleírás, blogbejegyzés, vagy akár egyedi szöveges elem a weboldalon. Az i szövegírás tehát a lényegre törő, informatív és érdekes tartalmak megalkotását jelenti.

Grafikai készítés

A képek lehetnek például termékfotók, illusztrációk, vagy akár infografikák. Minden kép egyedi és figyelemfelkeltő, hogy a weboldal látogatói könnyen észrevegyék és megjegyezzék. A grafikák célja, hogy vizuálisan támogassák a generált szöveges tartalmakat, és segítsenek a megrendelő által előzetesen egyeztetett alapinformációk hatékonyabb átadásában.

AI cheker tartalom

AI által generált tartalmakat mélyítjük, ellenőrizzük és személyre szabjuk. A szövegeket alaposan ellenőrizzük, majd a cég platformjaira megfelelő formátumban megírjuk, legyen az weboldal, blog, Facebook, Instagram vagy LinkedIn. Ezáltal biztosítjuk, hogy a tartalom minőségi és hatékony legyen, és megfeleljen a célközönség elvárásainak.

AI videó tartalom

A videókészítéshez számos izgalmas lehetőséget kínál. Ebben a csomagban megtalálhatóak az alábbi elemek: AI-generált videók, hanggeneráció, képi tartalom és újra generált tartalom. Ügyfeleink számára ez a sztenderd csomag, amely segít kiemelni vállalkozásukat a digitális térben!

9 000

KARAKTER 2 db CIKK

15 DB

SZERKESZTETT KÉP

8 DB

SZERKESZTETT SZÖVEG

2 DB

60 MÁSODPERCES VIDEÓ

Fizetendő összeg:

0 Ft

Tudj meg többet az animációs videók készítéséről.

Tanulj többet az animációs videok készítéséről. Nézd meg számodra mi a legmegfelelőbb választást, ha fejleszteni akarod vállalkozásodat egy animációs videóval. Iratkozz fel hirlevelünkre, hogy napra kész információkat kapjál az aktuális animációs trendekről  

1113 Budapest, Bartók Béla út 79. hello@crativespot.hu     +36704265124

Hasznos Információk

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

© 2024 Creativespot – Minden jog fenntartva!